SODELOVANJE MED RAZLIČNIMI ODDELKI IN STROKOVNIMI PODROČJI JE NUJNO ZA IZVEDBO KVALITETNE IN USPEŠNE STORITVE.

SPOZNAJTE EKIPO


Ponosni smo na ekipo, ki vsak dan rešuje kompleksne izzive, da bi uspešno pomagala našim strankam. Ljudje so odraz družbe in družbene klime.

 

V ta namen vam predstavljamo vodilno partnerico, ki je zastavila vizijo, vrednote in strategijo poslovanja v namen ustvarjanja profesionalnega ter osebnega odnosa z našimi strankami.

VODSTVO

partner Azra Begič
AZRA BEGIČ MILANEZ
 
PARTNER

Ustanoviteljica A Tax International ga. Begič Milanez že več let dela v finančnem in računovodskem sektorju. Delala je v podjetju PricewaterhouseCoopers kot davčna svetovalka in vodja oddelka za računovodsko in davčno poročanje in vodja projektov davčnih in finančnih skrbnih pregledov v družbi KPMG . Sodelovala je tudi pri številnih drugih davčnih, finančnih in računovodskih projektih. V zadnjih petnajstih letih je delala predvsem z srednje velikimi podjetji in velikimi multinacionalkami, sodelovala pa je tudi pri projektih implementacije programske opreme (SAP, AX, Navision ..) in pri vzpostavitvi elektronskega poslovanja. Gospa Begič Milanez objavlja članke v strokovnih slovenskih časopisih in je tudi ena od predavateljev na mednarodni šoli za indirektne davke v Belgiji. Je del transferne skupine, ki pokriva projekte v regiji Srednje in Vzhodne Evrope.

Gospa Begič Milanez vodi ekipo strokovnjakov, ki imajo obsežno znanje na področju računovodstva, financ, davčnega, IT in pravnega področja. Skupina A Tax International pomaga podjetjem prilagajati svoje procese, vzpostaviti nadzor nad poslovanjem in restrukturirati poslovanje, v kolikor bi to doprineslo k bolj učinkovitem poslovanju. Povezovanje s strankami je ključnega pomena, zato A Tax International poskuša razumeti poslovanje družb, njihovo industrijo in ekipo družb, ki jim svetuje.

PRIDRUŽITE SE NAM

 KONTAKTIRAJTE NAS 

ATI združuje profesionalno, mlado in prilagodljivo ekipo, ki ustvarja prijetno in zanimivo poslovno okolje. Spodbujamo zaposlene k izpopolnjevanju tako na profesionalni kot osebni ravni. Mladim omogočamo pridobitev novih znanj iz področij našega delovanja, dovršenih osebnostnih lastnosti in zagotavljamo spodbudno okolje za rast.

 

Zaposlujemo mlade strokovnjake z:

- akademskim znanjem, 

- delovnimi izkušnjami,

- motivacijo za učenje in delo.

 

 

V primeru, da ste zainteresirani nam svoj CV in motivacijsko pismo pošljite na elektronski naslov: ati@ataxint.com

 

V kolikor imate kakršno koli vprašanje, nam pošljite vaše kontakte s kratko vsebino povpraševanja. Z veseljem se bomo sestali z vami in pregledali področje, ki vas zanima.

 

 

Vabljeni k ogledu naše brošure. Več informacij lahko dobite tako, da nas kontaktirate in se z nami pogovorite o tematiki problema.   

 
 

A TAX INTERNATIONAL D.O.O.

Beethovnova ulica 4

1000 Ljubljana  |  Slovenija

P   + 386 /0/1 200 98 40

F   + 386 /0/5 914 27 38  

@2016 A Tax International. Vse pravice pridržane