top of page

📰 [Sredin finančni fokus] - ESG storitve podjetja ATI



🌿 Predstavljamo celovite ESG storitve podjetja ATI


V ATI se zavzemamo za podporo podjetjem na njihovi poti k trajnostnemu poslovanju. S strokovnjaki s področij financ, prava, IT in ostalih področij smo tukaj ko vaš partner za celovite rešitve trajnostnega poslovanja.


Naš pristop je multidisciplinaren in temelji na skrbno zasnovanem procesu. Začnemo s preliminarnim pregledom, ki vključuje analizo trenutnega stanja in identifikacijo vrzeli. To nam omogoča, da pripravimo podrobno poročilo, ki odraža ESG zrelost vašega podjetja, njegovo skladnost z ESG in regulativnimi zahtevami ter morebitna odstopanja.


V naslednji fazi razvijemo akcijski načrt za ESG, ki predstavlja strukturiran načrt za vpeljavo trajnostnih praks v vaše podjetje. Ta načrt omogoča integracijo ESG zahtev v poslovne procese, odločevalske postopke in celotno strategijo podjetja.


Faza implementacije vključuje aktivno vključevanje vaših zaposlenih in timov, s podporo naših strokovnjakov, ki vas vodijo skozi proces implementacije ESG strategij. Ta faza zajema pripravo strategije in trajnostnih ciljev, oceno pomembnosti, določitev ključnih deležnikov, kazalnikov, spremljanje podatkov, IT podporo in pripravo okvirjev za poročanje o ESG.


V zadnji fazi nudimo podporo pri pripravi zakonskih razkritij o trajnostnem poslovanju, ki so lahko del letnega poročila ali drugih ESG poročil, prilagojenih specifičnim potrebam vašega podjetja. Ta dokumentacija ni le skladna z regulativnimi zahtevami, temveč tudi izboljša transparentnost in poudari vašo zavezanost k trajnostnemu razvoju.


💡 Ste pripravljeni začeti svojo pot k trajnostni odgovornosti? Obrnite se na A Tax International za prilagojene ESG rešitve, ki bodo okrepile vašo korporativno trajnost in tržno konkurenčnost.


📅 Rezervirajte svoj termin za svetovanje: https://lnkd.in/eiHFDu_q


6 views0 comments
bottom of page