top of page

Kako pristopiti do svetovalcev v tujini?

Updated: Nov 18, 2021

Če vaše podjetje deluje v tujini, ali pa načrtujete širitev dejavnosti v tujino, zagotovo večkrat potrebujete kontakte zanesljivih svetovalcev iz davčnega, računovodskega ali pravnega področja. Pri tem vam lahko pomaga zveza Global Connect International, kjer lahko na enem mestu pridobite kontakte zanesljivih partnerskih organizacij iz različnih držav.


Global Connect International (v nadaljevanju GCI) je zveza neodvisnih združenj, ki jo sestavljajo AGN International, DFK International in MSI Global Alliance, v katera so vključeni svetovalci iz različnih področij. Del neodvisnega združenja AGN International smo tudi A Tax International. Pri tem je pomembno poudariti, da AGN ne opravlja storitev za stranke svojih članov, ampak jih izvajamo člani sami. Člani AGN zagotavljamo računovodske, finančne in svetovalne storitve.


Namen GCI je povezati podjetja ter posameznike z zanesljivimi in preverjenimi svetovalci, ki so najboljši na svojem področju v določeni državi. Delovanje pod skupnim okriljem strankam prinaša najboljši možen dostop do željene storitve – kjerkoli, kadarkoli, z osebnim pristopom. Svetovalci smo osredotočeni predvsem na potrebe stranke, da dobite natančne, pravočasne in uporabne nasvete, ki vam bodo omogočali načrtovanje in doseganje želenih rezultatov.


Pri izboru zanesljivih kontaktov vam lahko pomagamo tudi mi, saj z veliko tujimi svetovalci že dobro sodelujemo.



Ta dokument (in vse informacije do katerih dostopate preko povezav v tem dokumentu) je namenjen zgolj informiranju in ne predstavlja pravnega svetovanja. Prav tako so se lahko navedena dejstva od datuma objave spremenila. Pred sprejetjem ali izvajanjem kakršnih koli dejanj je potrebno pridobiti strokovno pravno svetovanje.

16 views0 comments
bottom of page