top of page
Anchor 1
Anchor 2

UPOZNAJTE EKIPU

Ljudi su odraz društva i društvene klime. U tu svrhu predstavljamo vodeće partnere, koji su postavili viziju, vrijednosti i poslovne strategije s ciljem stvaranja profesionalnog i osobnog odnosa s našim klijentima.

VODSTVO

_DSC2804_Azra_Begic_ATI_foto_Janez_Marol
AZRA BEGIČ MILANEZ
 
PARTNER

Osnivač mreže A Tax International ga. Begič Milanez nekoliko godina radila je u računovodstvu i financijama lokalne tvrtke. Više godina radila je u PricewaterhouseCoopers kao porezni savjetnik i voditelj odjela, a zatim je bila zaposlena od strane KPMG, gdje je radila kao voditelj projekta financijskog i poreznog due diligence. Osim navedenog, ga. Begič Milanez je također bila uključena u drugim odjelima financijskih i računovodstvenih projekata. U posljednjih dvanajst godina redovito surađuje s međunarodnim tvrtkama, a također je bila uključena u više projekata implementacije SAP-a i e-računa. Ga. Begič Milanez redovito objavljuje članke u stručnim publikacijama.

Gđa. Begič Milanez vodi tim stručnjaka koji imaju veliko znanje u računovodstvenom, financijskom, poreznom i pravnom području. Tim Tax Internationala udružuje se i pomaže tvrtkama prilagoditi svoje procese i postati usklađen s drugima

PRIDRUŽITE SE NAM

 KONTAKTIRAJTE NAS 

ATI zapošljava stručan, mladi i fleksibilan tim, što stvara ugodno i zanimljivo poslovno okruženje. ATI potiče zaposlenika za unapređenje i na profesionalnoj i osobnoj razini. To omogućuje mladima da usvoje nove vještine u područjima našeg poslovanja, izboljšaju osobne ličnosti i tako osiguramo okolinu pogodnu za rast.

 

Zapošljavamo mlade stručnjake sa:

- akademskim znanjem, 

- radnim izkustvom,

- motivacijom za učenje in rad.

 

 

Pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo na elektronsku adresu:

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo Vas da nam pošaljete svoje kontakte s kratkim opisom potražnje. Rado ćemo se sastati s vama i pregledati područje koje Vas zanima.

 

 

Poslana poruka.

Pogledajte našu brošuru.

NYC Skyline BW

A TAX INTERNATIONAL D.O.O.

Beethovnova ulica 4

1000 Ljubljana  |  Slovenija

Porezni broj: 98436341

Matični broj: 6641849000

P   + 386 /0/1 200 98 40

F   + 386 /0/5 914 27 38  

  • linkedin_siv_logo

@2021 by A Tax International. Vse pravice pridržane

bottom of page