SEMINAR: Varovanje osebnih podatkov

 

V podjetju A Tax International d.o.o. 15. novembra 2017 ob 9.30 uri pripravljamo seminar, ki bo tematsko usmerjen v Varovanje osebnih podatkov. Kot pomemben element vsake družbe je osveščenost o temi nepogrešljiva.

Seminar bo povezovala odvetnica Pavla Bolner, s svojim znanjem pa bo prisostvoval tudi Marko Kavčič, preizkušeni revizor informacijskih sistemov, CISA. Skupaj s strokovnjakom iz Urada informacijske pooblaščenke si bomo ogledali, ali bo potrebno v vašem podjetju ukrepati in vpeljati spremembe glede nove uredbe. Analizirali bomo najpogostejše napake pri obdelavi osebnih podatkov in kako ravnati skladno z novo uredbo, se pogovorili o napotkih s strani informacijskega pooblaščenca in kako ravnati v primeru pregledov s strani nadzornih organov. Ker je večji del seminarja namenjen tudi varnosti, bomo pogledali tudi kako se tehnično lotiti zahtev, s katerimi orodji in v kakšnem zaporedju. Cilj seminarja je opolnomočiti udeležence s konkretnim akcijskim načrtom za dosego skladnosti z novo uredbo.

Kotizacija za udeležbo na delavnici je 100 € + DDV.

Delavnica bo v celoti potekala v hotelu Antiq Palace na naslovu Gosposka ulica 10, 1000 Ljubljana.

 

Podrobnejšo agendo bomo objavili v prihajajočih dneh.


Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko e-maila izobrazevanje@ataxint.com in na telefonski številki 01 200 98 40. Več informacij o predavateljih in o našem podjetju pa najdete na spletnem naslovu www.ataxint.com.

Vljudno vabljeni!

Please reload

A TAX INTERNATIONAL D.O.O.

Beethovnova ulica 4

1000 Ljubljana  |  Slovenija

P   + 386 /0/1 200 98 40

F   + 386 /0/5 914 27 38  

a_tax_international (003).png

@2016 A Tax International. Vse pravice pridržane