Obvestilo o poslovanju podjetja A Tax International v času razglašene epidemije v Sloveniji

Updated: May 25

V A Tax International d.o.o. se zavedamo resnosti trenutne situacije v Sloveniji in svetu, zato smo tudi za naše zaposlene s koncem prejšnjega tedna uvedli delo od doma, s katerim skrbimo za zdravje naših zaposlenih, njihovih družin in seveda vas, naših strank. Vse predvidene sestanke in prihajajoče sestanke bomo izvedli na daljavo, prav tako smo za vas dosegljivi preko telefona ali maila nemoteno. Kljub izredni situaciji smo naredili vse, da naše delovanje in storitve za stranke potekajo tekoče, kar pomeni da sledimo vsem zakonsko določenim rokom in vsem rokom, ki so bili dogovorjeni s strankami. Zavedamo se, da je varnost podatkov naših strank na prvem mestu in spoštujemo zaupanje, ki ga imate v nas. Z njimi ravnamo skrbno in skladno s protokoli ter vsemi veljavnimi predpisi. Tudi pri organiziranem delu na domu spoštujemo omejitve dostopov do podatkov za nepooblaščene osebe, skrbno rokovanje s samimi podatki in druge tehnično organizacijske ukrepe.


Naša ekipa svetovalcev vam je z nasveti in informacijami glede trenutne situacije na področju delovno-pravne zakonodaje na voljo, prav tako smo tu za vas za vsa vprašanja iz področja davčnega, finančnega, pravnega, računovodskega ali IT svetovanja.


Vseskozi spremljamo ukrepe in priporočila vlade RS, ki jih bomo v nadaljevanju tudi objavljali na naši spletni strani ter na našem Linkedin profilu.


Tudi mi se pridružujemo pozivu #ostanidoma, saj verjamemo da le tako lahko zaščitimo sebe, naše najbližje ter pomagamo zdravstvu, zdravstvenim delavcem ter vsem, ki tako ali drugače skrbijo za našo družbo.