top of page

DODATNI TERMIN DELAVNICE: Kako zagotoviti pravilno in zakonito obdelavo osebnih podatkov?

Updated: Dec 22, 2020


Zaradi večjega povpraševanja po udeležbi na pravni delavnici: Kako zagotoviti pravilno in zakonito obdelavo osebnih podatkov smo v podjetju A Tax International d.o.o. razpisali dodaten termin, dne 24. novembra 2016 ob 10. uri. Delavnico bo povezovala Odvetnica Pavla Bolner Bolarič.


Uvodni del delavnice bo namenjen splošnem pregledu zakonodaje in prakse na področju obdelave osebnih podatkov. V nadaljevanju delavnice se bomo najprej osredotočili na obdelavo osebnih podatkov v multinacionalkah, kjer bomo največ pozornosti namenili prenosu osebnih podatkov znotraj EU in izven EU (npr. shranjevanje osebnih podatkov na strežnikih, ki se nahajajo izven RS, izmenjava podatkov med družbami znotraj skupin itd.) ter v zvezi s tem predstavili rešitve, ki jih omogoča trenutna zakonodaja.


V zadnjem sklopu delavnice se bomo osredotočili na obdelavo osebnih podatkov zaposlenih s strani delodajalca in v zvezi s tem izpostavili najbolj problematična področja (npr. shranjevanje kopij dokumentov zaposlenih, video nadzor zaposlenih, vpogledi v elektronsko pošto zaposlenih, evidentiranje in shranjevanje zgodovine obiskanih spletnih strani, izpisi telefonskih klicev, GPS v službenih vozilih itd.). Več o vsebini lahko najdete spodaj.


Tekom delavnice bomo obravnavali predvsem praktične primere.


Kotizacija za udeležbo na delavnici je 100 € + DDV, v namen interaktivnega reševanja vprašanj in izmenjave izkušenj je delavnica prilagojena za manjše število udeležencev. Delavnica bo v celoti potekala v podjetju A Tax International d.o.o. na naslovu Beethovnova ulica 4, 1000 Ljubljana.


Za vsa vprašanja smo na voljo preko e-maila izobrazevanje@ataxint.com in na telefonski številki 01 200 98 40.


Vljudno vabljeni!

88 views0 comments
bottom of page